Вселената днес е в конфликт, който носи внезапни и резки промени

...
Вселената днес е в конфликт, който носи внезапни и резки промени
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 09.07: Неприятни изненади

Вселената през днешния ден е в спор, който носи неочаквани и внезапни промени и изненади, много от които неприятни. Отчуждаващо държание, непредвидени и ненужни нападателни трендове, които ще ни зашеметят и може да ни отнеме доста време да се възстановим от тях.

Всичко може да се преобърне с главата надолу в един момент и това, което не сме си представяли, може да се случи през днешния ден, а това, от което сме се страхували, може да ни връхлети доста бързо. Затова дано бъдем психически готови, с бързи рефлекси и незабавни реакции. Разбира се, това, което би било желателно, е ние да сме тези, които провокират всичко, с цел да можем да се освободим от оковите и зависимостите.

Ето и кои знаци са наранени през днешния ден:

Телци, Лъвове, Скорпиони и Водолеи, би било добре, в случай че вие сте тези, които вършат изненадите, тъй като те идват и прекатурват обстановките вкъщи или на работното място. В противоположен случай ще се превърнете в жертви и то по много противен метод.

Овен, Везни, Раци и Козирози, вие сами блокирате своя проект по отношение на финансите и любовния си живот, за това внимавайте, тъй като може да изгубите всичко. Бъдете готови за всички вероятни обстановки.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР